Studio van der Vlugt | Diensten
64
page-template-default,page,page-id-64,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

De volledige beleving

Uw (potentiële) klanten wanen zich daadwerkelijk op uw referentieproject of worden rondgeleid in uw accomodatie of woning.

Met 360 graden fotografie van Studio van der Vlugt onstaat een volledige beleving voor de kijker. Met een combinatie van uitzonderlijke fotografie en  slimme software maken wij voor u een 360 graden foto of een volledige rondleiding van uw accomodatie, woning of project

Voorbeelden

Techniek en infrastructuur in beeld

Heeft u een infra project waarvan u de voorgang of het eindresultaat vast wilt leggen? Samen met u bespreken wij uw wensen en maken hiervoor een offerte op maat.

Voorbeelden

Promotie en Reclame

Persoonlijke Beschermingsmiddelen - promotie gebruik - helm

Bent u op zoek naar een zakelijk portret of specifieke beelden om te gebruiken voor marketing doeleinden, voor bij het publiceren van een artikel, voor het jaarverslag of website? Of wilt u een serie portretten van het managementteam voor interne herkenbaarheid?

Samen met u bepalen we wat de beste setting is voor het portret of welke beelden het beste passen bij uw marketingdoelstelling. Neem contact op voor een offerte voor uw specifieke situatie.

Voorbeelden